Πριν απο 3χρόνια περ αρχισα να πειραμάτιζομαι με ορμονές..κακώς φυσικα και δεν το προτίνω σε καμια γιατι δεν ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΖΟΜΑΣΤΕ με ΟΡΜΟΝΕΣ, απλα εγω έχω αυτην την τάση της περιέργειας και αφου είχα διαβάσει Αρκετα απο τα ξένα φόρουμ για τις ορμόνες και ήμουν ενημερη για τις συνέπειες! Έτσι λοιπον αγορασα ενα μπουκαλι που δεν χρειαζεται συνταγή γιατρου απο τα πλεον πιο φημισμενα eshop για trans-crossdressers..Το συγκεκριμενο είχε την τάση να σου προκαλει μειωμένο ανχος και μεγένθυση του μπούστου σου! Επειδη όπως προειπα ήξερα, έκανα μια θεραπεια μιας εβδομάδας..γιατι δεν ηθελα να κανω στήθη μονο να τα μεγαλωσω λίγο! Έκανα μια παύση 6περ μηνων και αργοτερα έκανα αλλη μια εβδομαδα! Το στήθος μου πλέον έχει μεγαλωσει λίγο αλλα όχι σε σημειο που με καταλαβαίνει κανεις, θα μπορουσε μόνο κάποιος να πει ότι αυτη τρώει πολυ κοτοπουλο..
Εκεινη την περιοδο το μόνο συναισθημα που πήρα ή που ήθελα να πάρω ήταν της πιο χαλαρής όσον αφορα την γυναικεία μου συμπεριφορα και την ελάτωση της σκλήρυνσης του μορίου κατα την στήση!!
Οι θηλυκές ορμονες ειναι το απαραιτητο εργαλειο για την θηλυκοποιηση του ανδρικου σώματος και προσωπου αλλα ΜΟΝΟ στην περίπτωση που το άτομο ειναι αποφασισμένο ενηλικα ότι θέλει να διαλέξει αυτον τον δρόμο που δεν έχει γυρισμό και ότι Φυσικα θα έχει επισκεφτει τον Γιατρο που αρμοζει ώστε να κανει την σωστη χρήση των ορμονων με περιοδικές εξετάσεις αίματος κτλ για να αποφύγει δυσάρεστες συνέπειες! Δεν Παιζουμε με τις Ορμονες!!
Μακαρι να υπήρχαν προσωρινές ορμονες που σε κάνουν με καμπύλες και στήθος για ενα μονο διαστημα..αλλα δυστηχως ακομα δεν υπάρχουν τετοιου είδους!
Οι θηλυκές ορμονες ειναι το απαραιτητο εργαλειο για την θηλυκοποιηση του ανδρικου σώματος και προσωπου αλλα ΜΟΝΟ στην περίπτωση που το άτομο ειναι αποφασισμένο ενηλικα ότι θέλει να διαλέξει αυτον τον δρόμο που δεν έχει γυρισμό και ότι Φυσικα θα έχει επισκεφτει τον Γιατρο που αρμοζει ώστε να κανει την σωστη χρήση των ορμονων με περιοδικές εξετάσεις αίματος κτλ για να αποφύγει δυσάρεστες συνέπειες! Δεν Παιζουμε με τις Ορμονες!!
Μακαρι να υπήρχαν προσωρινές ορμονες που σε κάνουν με καμπύλες και στήθος για ενα μονο διαστημα..αλλα δυστηχως ακομα δεν υπάρχουν τετοιου είδους!